Billiga Hotell i Hua Hin

Det finns många hotell att välja mellan i Hua Hin och om du är på jakt efter ett billigt boende så kommer du inte ha några problem att hitta det här. Här finns över 100 hotell och du kan få boende från ca 200 kronor per natt och uppåt.

Thailand är ett biligt land när det kommer till just boende och ofta kan man spara in mycket pengar på resan genom att välja billiga och prisvärda hotell.

Det finns väldigt många hotell att välja mellan som ligger i en prisklass på 250-400 kronor per rum och natt. För två vuxna blir detta alltså max 200 kronor per natt och person. Det finns t.o.m. trestjärniga hotell nära stranden för dessa priser.

Ett varningstecken ska dock höjas för billiga hotell i Thailand. Det finns tyvärr nitlotter men du undviker lätt dessa genom att kolla in tidigare resenärers betyg. Problem med kackerlackor och andra insekter är t.ex. något som lätt kan förstöra en annars perfekt semester.

Om du söker genom oss kan du enkelt kolla bokningssidans recensioner. Många hotell har rätt många recensioner av tidigare hotellgäster vilket gör det enkelt att hitta ett billigt och bra hotell.

Smile Hua-Hin Resort

Detta är ett utmärkt hotell med tre stjärnor som ligger centralt i Hua Hin. Eftersom Hua Hin är en ort som växt längs med kusten är en central placering ändå nära stranden. Detta hotell är ett billigt och bra familjehotell som ligger nära centralstationen och ett stenkast från sjukhuset i Hua Hin.

Hotellet har en utomhuspool, fitnessanläggning och även kostnadsfritt wi-fi. Hotellrummen är enkla men samtidigt bekvämliga nog för att tillbringa nätterna och lite övrig tid i.

Alla 45 hotellrummen har tillgång till luftkonditionering. Priserna för en natt ligger från ca 350 kronor och uppåt.