Hotell i Hua Hin

Hua Hin är en väldigt populär destination i Thailand med över 100 olika hotell att välja mellan. Hotellen i Hua Hin ligger längs kusten och det är ett ganska stort avstånd från de mest nordliga hotellen till de sydliga.

Hotell i Thailand är ganska billigt och Hua Hin är inget undantag. Du kan enkelt få tag på ett trestjärnigt hotellrum i Hua Hin från 250-300 kr per natt.

Om du önskar en lite högre klass och vill sikta in dig på fyrstjärniga hotell så är dessa lite dyrare och ligger från ca 550-600 kr för ett hotellrum.

Vill du bo riktigt fint och skämma bort dig själv så ska du satsa på ett femstjärnigt hotell. I Hua Hin finns det en hel del hotell i prisklassen 1000-1500 kr per natt. Det finns givetvis dyrare än så om du önskar ett boende som är ännu lyxigare.

Om Hua Hin

Hua Hin är ett väldigt populärt resmål som ligger ca 20km söder om Bangkok. Det är Thailands äldsta badort men har ändå en stark Thailändsk känsla kvar, något som många saknar i stora turistområden som t.ex. Phuket.

Det är inte bara utländska turister som kommer hit utan även många Thailändare kommer till Hua Hin för att koppla av. Staden har nästan 80 000 invånare och under högsäsong fylls hotellen med mängder av turister vilket gör att det blir en väldigt livfull plats.

För de som gillar golfresor är Hua Hin är ett perfekt resmål då det finns flera golfbanor och dessutom flera hotell i anslutning till dessa. Även om orten är bra för golf så erbjuder den mycket mer än så och du har en lång härlig kuststräcka med en underbar sandstrand att njuta av. Det är också längs denna de flesta hotellen ligger.

Om du önskar att uppleva mer av Thailand än bara Hua Hin så går det utflykter till populära turistmål och attraktioner runt om i Thailand. Hua Hin och också sin egna inhemska flygplats vilket gör att du kan snabbt ta dig till andra delar av Thailand.