Lyxiga hotell i Milano

Att hitta alternativ på lyxiga hotell i Milano är knappast svårt. Staden är populär för sina bra shoppingmöjligheter då många stora modebolag har affärer här. För fotbollsintresserade är givetvis Milan det första man tänker på och detta är bara två exempel på attraktioner som lockar de med mer pengar. I sin tur blir det alltså inte speciellt svårt att hitta ett lyxigt boende om man så önskar.

Femstjärniga hotell i Milano kostar från ca 1000 kronor per natt och uppåt. Prisskillnaden mellan alternativen är stora och hur dyrt boendet blir beror helt enkelt på hur lyxigt du vill bo.

Sök efter lyxiga hotell i Milano

Du kan använda sökrutan för att på enklaste sätt hitta lyxiga hotell och sedan välja ett som passar dig. Det finns ett tjugotal riktigt fina hotell och ännu fler om vi ser till hotell som har en hög klass med standard på 4-5 stjärnor. Att söka och välja de bekvämligheter man själv önskar är det absolut bästa sättet för att hitta hotell som passar dina behov.

Chateau Monfort – Ett lyxigt 5-stjärnigt hotell

Chateau Monfort är ett populärt hotell med fem stjärnor beläget i Porta Vittoria, nära Villa Necchi Campiglio och Piazza del Duomo. Hotellet har 77 rum där alla givetvis är luftkonditionerade och har värdeförvaringsskåp med plats för bärbar dator.

Rummen är lyxigt möblerade och bekvämligheterna på hotellet håller hög standard. Det finns givetvis tillgång till trådlöst Internet på hotellet. Om önskas finns det möjlighet för hotellets gäster att få flygtransfer till och från hotellet.

Priserna på detta lyxhotell börjar på ca 2000 kronor per natt och rum.