Billiga hotell i Milano

Milano är en stor stad med många hotell att välja mellan. Detta gör även att där är en hög konkurrens där priserna pressas och möjligheten att hitta ett billigt hotell ökar.

De billigaste hotellen i Milano ligger faktiskt på under 200 kronor per natt. Detta gäller för de mest enkla rummen under lågsäsong och i svenska mått bör man förvänta sig ett ganska dåligt boende för dessa pengar.

Det finns dock mängder med bra hotell från 300-400 kronor per natt och där vissa t.o.m. har ett attraktivt och centralt läge.

Här nedanför får du tips på ett par bra och billiga hotell i centrala Milano. Det finns många fler än så, så använd sökrutan om du vill få fler resultat.

Ibis Milano Centro

Ibis är en hotellkedja som vi känner igen även från Sverige. Deras hotell ibis Milano Centro är ett hotell beläget i de centrala delarna av Milano och till ett väldigt förmånligt pris, vilket Ibis ofta medför.

Du kan få ett hotellrum från så billigt som 435 kronor per natt, men något högre under sommarhalvåret när högsäsongen är igång. Hotellet har hela 437 rum där alla har luftkonditionering. Övriga bekvämligheter på hotellet motsvarar det man ofta ser på ett trestjärnigt hotell som detta.

Du får t.ex. tillgång till trådlöst Internet på hotellets allmänna utrymmen och i hotellrummen. Rummen är även utrustade med stora och lyxiga TV-apparater med premium satellitkanaler och hotellet har även en trevlig restaurang och bar.

Holiday Inn Milan

Detta hotell är ett väldigt familjevänligt boende i de centrala delarna av Milan. Inte långt ifrån hotellet hittar du Milans centralstation som gör det enkelt för dig att ta dig till och från hotellet.

Den centrala placeringen av hotellet och det otroligt trevliga priset gör det till ett perfekt val för familjen som vill njuta av staden och alla sevärdheter och aktiviteter som finns runtom.

Holiday Inn Milan har en standard på fyra stjärnor och du kan få ett hotellrum från 532 kronor per natt. Priserna är lite högre under sommarhalvåret men priset gäller för ett hotellrum för två, vilket gör det relativt billigt per person, speciellt med tanke på vad som erbjuds.

Hotellet har en mängd bekvämligheter och du kan enkelt välja att äta på hotellets restaurang eller njuta av en drink i deras bar. Perfekt vid ankomst eller avresa när tiden annars kanske är tight.