Judiska Rom

see

source url

buy tetracycline online AU Den vackra synagogan i Judiska Rom är början på det område dit judarna förpassades 1555. Området sträcker sig sedan längs Via Porttico d’Ottavia mot Via Arenula.

go site

watch Rom är den enda stad i Europa där det bott judar kontinuerligt i 2200 år. Under Augustus tid fanns det ca 40 000 judar i Rom. Det var påven Paulus IV som år 1555 bestämde att judarna inte fick bo i något annat område i Rom än i detta område som kom att kallas Ghettot. Påven försökte också kristna judarna genom att kräva att de regelbundet besökte kristna kyrkor.

how much does metronidazole cost

augmentin 625mg cost Australia År 1848 befriades judarna från tvånget att bo enbart i Ghettot och många hus revs. Som tur var förstördes inte allt utan fortfarande finns spår kvar från det förflutna. Här finns också en minnestavla över de många judar som deporterades under andra världskriget.

http://www.faeganspub.com/?f=buy-tetracycline-online-Europe

see De judiska kvarteren är mycket charmiga med sina kosheraffärer, lokala bagerier med judiska läckerheter och restauranger med judisk mat som specialitet. Det är trevligt att besöka kvarteren på kvällen för att äta middag. Utefter Via Porttico d’Ottavia finns många små genuina restauranger som serverar judisk mat.

buy ampicillin 500mg Australia