Judiska Rom

buy antibiotics online Mexico

can you take bactrim with milk

source Den vackra synagogan i Judiska Rom är början på det område dit judarna förpassades 1555. Området sträcker sig sedan längs Via Porttico d’Ottavia mot Via Arenula.

http://bsquared-consulting.com/?a=tetracycline-order-Canada

watch Rom är den enda stad i Europa där det bott judar kontinuerligt i 2200 år. Under Augustus tid fanns det ca 40 000 judar i Rom. Det var påven Paulus IV som år 1555 bestämde att judarna inte fick bo i något annat område i Rom än i detta område som kom att kallas Ghettot. Påven försökte också kristna judarna genom att kräva att de regelbundet besökte kristna kyrkor.

low price tetracycline online

go site År 1848 befriades judarna från tvånget att bo enbart i Ghettot och många hus revs. Som tur var förstördes inte allt utan fortfarande finns spår kvar från det förflutna. Här finns också en minnestavla över de många judar som deporterades under andra världskriget.

cost of ciprofloxacin no insurance

azithromycin 500mg price UK De judiska kvarteren är mycket charmiga med sina kosheraffärer, lokala bagerier med judiska läckerheter och restauranger med judisk mat som specialitet. Det är trevligt att besöka kvarteren på kvällen för att äta middag. Utefter Via Porttico d’Ottavia finns många små genuina restauranger som serverar judisk mat.

go to link