Älskade spansktalande land

Det finns inte många länder som är så koncentrerat i språk som de spansktalande. Kan man spanska så är fördelarna många och även om man inte kan alla sorters inriktningar inom spanska språket så kan man ändå göra sig förstådd på en nivå som ofta räcker långt på resan. Favoritresmålet till ett spansktalande land är helt klart Costa Rica, världens lyckligaste plats.

Utöver att Costa Rica är det mest lyckliga landet att besöka så är det även det mest etiska resmålet dessutom. Såhär står det om de mest etiska länderna 2013:

Det finns länder du kan åka till med lite extra gott samvete. Åtminstone enligt den ideella organisationen Ethical Traveler, som varje år utser vilka länder som är mest etiska. De tio destinationer man väljer ut jobbar alla medvetet med att förbättra miljön, de mänskliga rättigheterna och den sociala välfärden. År 2013 finns både nya länder och platser som redan fått utmärkelsen. Costa Rica har redan utsetts, liksom Lettland, Mauritius, Palau och Uruguay.

Costa Rica är på många sätt det bästa resmålet och här kan man uppleva flera äventyr och dessutom en hel del natur. Man kan boka resan via www.swetours.com och få ett helt paket med aktiviteter. Dessutom är det möjligt att hitta på det ni önskar, att surfa och åka linbana är helt klart favoriter just nu. Det som gör det ännu mer härligt är såklart att det är lätt att göra sig förstådd om man talar spanska, klar fördel för de flesta som vill åka till Sydamerika.