Brasilien och Rio de Janeiro

Brasilien har enormt mycket att erbjuda chanel replica handbags turisten. Allt ifrån den pulserande storstaden, Rio de Janeiro, med Kristusstatyn, Sockertoppen, de berömda stränder och karneval, till djungel och äventyr i Amazonas.
Kanske blir det magnifika vattenfallet Foz do Iguaçu, med sina 275 fall, höjdpunkten på resan eller en vacker paradis sandstrand i nordöstra delen av landet. Staden Salvador har en gungande Axémusik, afrobrasilianska kultur med Capoeira (en blandning mellan dans och kampsport) och Olodum musikgrupper. Brasilien har väldigt många olika spännande upplevelser att erbjuda resenären.
Brasilien är det största landet i Sydamerika (ca 49 % av Sydamerikas yta) Det är rankat som det femte största landet i världen och har en yta på 8 511 965 Km/2 (ca 19 gånger större än Sverige). Brasilien har 26 chanel replica sale delstater och ett federalt distrikt. Här bor ca 165 miljoner människor och det är det sjätte mest befolkade landet i världen. Befolkningen är ung ca 62 % är under 29 år. I Brasilien fanns det tre dominerande raser: indianer européer och afrikaner. Blandäktenskapen som skedde mellan dessa raser formade fram den brasilianare man ser idag. Hit har det även immigrerat både tyskar, libaneser, italienare och i början på 1900 talet chanel replica även japaner.